Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.
Compania Instalcom Service isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare.

Acest site este intretinut si administrat de compania Instalcom Service.

Intregul continut al acestui site www.instalcomservice.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date – este proprietatea Instalcom Service si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei Instalcom Service a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Instalcom Service nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe acest site (legaturi de natura comerciala sau publicitara). Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora.

Instalcom Service nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta vinovata pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site.
Acest site de web si materialele aferente sunt oferite “asa cum sunt” si “atat cat sunt disponibile” cu garantia producatorului sau a reprezentantei acestuia in Romania. Instalcom Service nu ofera nici o garantie, in mod expres nici implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la, functionarea acestui site, informatia, continutul, materialele sau produsele de pe site precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Instalcom Service nu garanteaza ca acest site, serverele sale sau mailul trimis de la www.instalcomservice.ro sunt lipsite de virusi sau alte componente daunatoare.

Instalcom Service, proprietarul www.instalcomservice.ro , se angajeaza sa nu transmita datele furnizate de utilizatorii site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul comunicarii cu clientii sai, al informarii acestora cu privire la functionarea site-ului, ofertelor acestuia si a altor oferte ale societatii.

Instalcom Service nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu vinde, nu ofera adresa dumneavostra de e-mail obtinuta prin intermediul www.instalcomservice.ro , fara acordul dumneavoastra explicit.
Orice utilizator care a furnizat adresa sa de email in cadrul procesului de inregistrare poate cere ca aceasta sa fie stearsa din baza de date a www.instalcomservice.ro trimitind un e-mail la adresa office@instalcomservice.ro

Imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele efectiv livrate pot diferi de imagini in orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.)

Instalcom Service isi stabilieste singura regulamentele promotiilor si a concursurilor pe care le organizeaza. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu. De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil. Instalcom Service nu garanteaza disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o poate intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.

Instalcom Service si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc.
In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in bazele noastre de date, sau afisate gresit iar livrarea nu s-a efectuat inca, compania noastra isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul www.instalcomservice.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre compania Instalcom Service si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.
Renuntarea la cumparare se aplica doar clientilor persoana fizica si se face conform O.G. 130/2000 in cazul achizitionarii de produse folosind exclusiv tehnicile de comunicare la distanta.
“Consumatorul are dreptul să notifice in scris comerciantului că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului sau, in cazul prestărilor de servicii, de la incheierea contractului”.
Retineti ca renuntarea la cumparare se aplica numai produselor livrate prin curier, produsele care au fost ridicate de la sediul nostru sau livrate de catre societatea noastra direct la beneficiar prin intermediul personalului propriu nu sunt considerate comert la distanta, intrucat prezenta fizica simultana a partilor anuleaza conditiile pentru contractul la distanta.
Incheierea contractului are loc in momentul intocmirii facturii fiscale. Conform Art. 10. lit. a consumatorul nu poate denunta unilateral contracte de furnizare de servicii a căror execuţie a inceput, cu acordul consumatorului, inaintea expirării termenului de 10 zile lucrătoare prevăzut la art. 7 alin. (1); (montaj/instalare echipamente, etc.)
Consumatorul nu poate denunta unilateral contractul la distanta pentru produsele executate dupa specificatiile consumatorului sau distinct personalizate.
Produsele se vor inapoia pe cheltuiala consumatorului conform art. 7 alin.(1). Sumele de plata pe care consumatorul le-a vărsat ca plată se vor inapoia in termen de maximum 30 de zile conform art. 8
Produsele se vor inapoia in ambalajul original cu toate accesoriile si fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau utilizare, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit, in cazul in care produsele au un sigiliu, acesta nu are voie sa fie desfacut – produsul trebuie returnat sigilat.
Fiind de acord cu aceste Termene si Conditii clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.