Incredere. Despre asta este vorba. Dupa 20 de ani de experienta am realizat ca increderea este principalul factor in orice proiect de instalatii. De ce? Pentru ca industria ultimilor ani a scazut increderea oamenilor atunci cand vine vorba de un proiect corect.
Pentru noi a devenit principiul de baza al business-ului in care activam.

Iubim instalatiile. Stim sa facem multe lucruri. Dar cel mai bine ne pricepem la instalatii. Este domeniul pe care il iubim si in care vrem sa performam. Fiecare proiect este tratat intr-un mod personal, ca si cum ar fi al nostru. Fie ca vorbim de proiectele rezidentiale, sau de cele industriale, dedicarea noastra este aceeasi. Adica maxima. Atunci cand faci ceva cu placere nu simti ca depui efort, intr-adevar; dar atunci cand iubesti ceea ce faci, practic aduni energie din acea activitate.

Gasim solutii. Nu ne place sa refuzam proiecte. Pana acum am refuzat 0 proiecte. Gasirea de solutii face parte din provocarile de zi cu zi din domeniul instalatiilor. Noi am inteles asta. Ne place sa inovam, sa cercetam sa ne consultam. Astfel, indiferent de dificultatea unei lucrari, atitudinea noastra este una proactiva. Ne bucura sa vedem clienti multumiti.

Calitate. Stradania Instalcom ar fi in zadar in lipsa unor materiale de calitate. Oferim consultanta in alegerea materialelor in orice proiect. Preferam sa nu ne pripim in alegerea acestora. Lucram cu cei mai buni de pe piata, asa este normal.